Upute kupcima - Petrinjka

Petrinjka, virtualna robna kuća kreirana je s idejom da na jednom mjestu predstavi lokalnu ponudu proizvoda i usluga. Našu ponudu možete pretraživati po proizvodima ili po proizvođačima, trgovcima ili majstorima. Ako želike pregledavati proizvode kliknite na “PROIZVODI”. Ako želite pregledati naše proizvođače, trgovce ili majstore iz glavnog izbornika odaberite odgovarajuću poveznicu.
Petrinjka je besplatna platforma i za Kupce i Ponuđače. Ako želite kupiti neki proizvod ili uslugu, možete direktno kontaktirati Ponuđača ili možete jednostavno proizvod ubaciti u košaricu te izvršiti narudžbu. Prodavač će automatski dobiti obavijest da ima novu narudžbu!
Petrinjka, virtualna robna kuća je besplatni projekt koji smo pokrenuli s namjerom da najprije pomognemo lokalnim proizvođačima i trgovcima jer jako dobro znamo s kakvim se problemima treutno bore! U isto vrijeme želimo pružiti priliku i svima nama koji smo kupci da podržimo lokalnu proizvodnju i lokalne trgovce i majstore. Projekt se još razvija te je moguće da nam se potkrade i poneka greška, nadam se da ćete imati razumijevanja!
Lajkajte, komentirajte, dijelite i ocjenujte artikle i trgovce jer ćete na taj način pomoći drugim kupcima, ali i ponuđačima da poprave ponudu!

 

Ako imate i bilo kakvih pitanja slobodno nas kontaktirajte na info@petrinjka.eu

Cart
  • No products in the cart.